حلوا ارده سنتی و صنعتی

حلوا ارده سنتی و صنعتی، غذایی فوق العهاده خوشمزه

حلوا ارده سنتی و صنعتی

حلوا ارده سنتی و صنعتی، غذایی فوق العهاده خوشمزه

  • ۰
  • ۰

نمونه های حلوا ارده سنتی و صنعتی نیز از بازار تهیه گردید و آزمایشات شیمیایی در سه تکرار شامل انـدازه گیـری رطوبـت،چربی، پروتئین، کربوهیدرات و خاکستر با استفاده از روش (۱۹۸۵) A.O.A.Cو آزمایش ارگانولپتیکی روی سه صفت طعم و مزه، بافت و رنگ توسط ۱۵آزمایشگر انجام شد بدین منظور بر اساس درجه بندی کیفی حلوا ارده بر مبنای یـک تـا چهـار) :۴خیلی خوب، :۳خوب، :۲قابل قبول و :۱غیرقابل قبول( و ضرایب امتیاز )طعم و مزه و بافت ۱۰و رنگ (۵عدد کیفی یـا امتیاز حلوا ارده از تقسیم مجموع امتیاز به دست آمده بر مجموع ضرایب بدست آمد ) .(۶همچنین در این تحقیق میـزان جـدا شدن روغن از ۵۰۰گرم حلوا ارده سنتی و صنعتی طی سه ماه نگهداری در دمای ۲۰درجه سلـسیوس انـدازه گیـری گردیـد.


  • ۹۷/۰۷/۱۷
  • sahar fazeli

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی